Hulda (JVA Hulivilin Happy Hulda) Toller Show 2012 paras narttu, paras jälkeläisluokka ja VSP. Kennel Belle Fox paras kasvattajaluokka.

keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Pentuelämää 4.päivä





Nasun (FI JVA LT JMVA JMV-14 BALTJV-14 Belle Fox Chicago Justine) ja saksalaisen metsästyskokeissa ansioituneen Areksen (Quatermain vom Lech-Toller Nest) pennut kasvavat tasaisesti. Nyt aloitan pikkuhiljaa tyyppien esittelyn. Ylimmässä kuvassa on "Pikkunasu", joka pulpahti iloksemme kuusikon viimeisimpänä. Tällä hetkellä jakaa porukan pienimmän titteliä.


Toinen tytöistä on puolestaan painokärjessä. Yleensä pentueen ensimmäisenä syntyy kookkain, niin nytkin. Hyvin tyytyväinen itseensä ja tällä hetkellä rauhallisin. Alakuvassa toinen vasemmalta. Itseasiassa vas. oleva kolmikko on hyvin tasainen ja samannäköisiä.


Huldan pentuihin verrattuna näitä on tällä hetkellä vaikea tunnistaa toisistaan, sillä valkoiset merkit ovat hyvin samanlaisia. Oikealla ovat ehkä aavistuksen tummempia. Nyt nenät ovat pinkkejä, mutta Ares on jättänyt paljon omaa väriään ja tummaa pigmenttiä. Nenän väritys siis vielä muuttuu. Kannattaa muuten googletella tuolla Areksen virallisella nimellä, niin löytyy kuvia ja tietoja! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti